Home > Renovatie & restauratie

Renovatie & restauratie

Onze schilders hebben veel ervaring met het renoveren en restaureren van woningen, bedrijfspanden en monumentale gebouwen. U kunt hierbij denken aan het restaureren van versieringen op een monumentaal pand, het schilderen van letters op oude grafstenen en het schilderen van oude vervoersmiddelen.

Last van houtrot?

Heeft u last van houtrot? Dan doet u er goed aan om snel in actie te komen. Schilder Garant kan de houtrot in veel gevallen repareren, zodat u veel geld kunt besparen. Wanneer de houtrot zich echter in een te ver stadium bevindt, dan kan het zo zijn dat bepaalde onderdelen toch moeten worden vervangen. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en budget. Wanneer we bepaalde onderdelen kunnen renoveren dan kunt u veel besparen op onnodige kosten.

Onderdelen vervangen

De schilders van Schilder Garant kunnen alle werkzaamheden zelf uitvoeren, waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van de beste materialen zodat kwaliteit kan worden gegarandeerd. Niet voor niets is Schilder Garant uitgegroeid tot een begrip als het aankomt op renoveren en restaureren van schilderwerk.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd naar de kosten voor renovatie of restauratie van binnen of buiten schilderwerk? Kom in contact met Schilder Garant via 085 4320008 of vraag eens een vrijblijvende offerte aan. Vanuit onze ervaring kunnen wij u adviseren om niet te lang te wachten wanneer u bijvoorbeeld houtrot signaleert. Wanneer wij er op tijd bij zijn kunnen hoge kosten worden voorkomen!