Home > Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk

Een woning of bedrijfspand heeft onderhoud nodig. Goed en verzorgd schilderwerk geeft op de eerste plaats een mooie uitstraling aan uw eigendom. Om uw pand in goede conditie te houden is het daarom belangrijk om het schilderwerk goed te onderhouden. Een mooi geschilderd pand staat niet alleen fraai, maar heeft ook een beschermende functie. De schilders van Schilder Garant zorgen ervoor dat uw woning goed bestand is tegen alle weersomstandigheden door gebruik te maken van professionele en hoogwaardige producten.

Onderhoud van de buitenkant

Goed onderhoud van de buitenkant van uw woning kan u ieder jaar weer enkele weken werk kosten. Wanneer u het schilderwerk overlaat aan een specialist dan gaat het sneller en heeft u bovendien zelf weer tijd voor andere dingen. Schilder Garant bewijst bovendien dat een schilder niet duur hoeft te zijn. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden dan kunt u gerust eens een offerte aanvragen.

Mogelijkheden van een onderhoudscontract

Wanneer u de komende jaren geen omkijken meer wilt hebben naar uw schilderwerk, dan kan een onderhoudscontract uitkomst bieden. Dit biedt u het voordeel dat het schilderwerk van uw huis of pand altijd in goede staat verkeert. De prijs van een onderhoudscontract is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte, deze wordt altijd in overleg met u bepaald. Een onderhoudscontract biedt u het voordeel van gespreide betaling en u dus niet voor eenmalige hoge kosten komt te staan. Schilder Garant stelt graag een voorstel voor u op. Voel u vrij om contact met ons op te nemen indien u interesse heeft.

De voordelige winterschilder

Profiteer van voordelige prijzen door de winterschilder in te schakelen! Tijdens de wintermaanden krijgt u een behoorlijke korting op het reguliere tarief. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten en beschermingsmateriaal kunnen wij een perfect resultaat garanderen, zowel binnen als buiten, ook in de winter!

Vrijblijvend advies

De schilders van Schilder Garant denken graag met u mee over de mogelijkheden wat betreft kleuren, producten en onderhoud van uw woning. Wilt u meer weten? Bel dan via 085 4320008 of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag!