Home > Spuitwerk

Spuitwerk

Tegenwoordig wordt in nieuwbouw vaak spuitwerk toegepast. Een snelle en efficiënte manier om alle muren en plafonds strak af te werken. Spuitwerk is een techniek die met speciale apparatuur wordt uitgevoerd. Geen klusje om op een zaterdagmiddag snel zelf te doen. Een vakschilder neemt dit vakwerk graag van u over. Wilt u snel een vrijblijvend advies van spuitwerk specialist bij u in de buurt ontvangen? Vraag dan eens een offerte aan.

Spuiten in plaats van muurverf

Spuitwerk kan heel makkelijk worden aangebracht op glad stucwerk. Muren schilderen met een roller is een tijdrovende klus die bovendien veel gedoe met zich meebrengt. Een vakschilder kan grote oppervlakken snel voorzien van spuitwerk, wat vanwege de snelheid vaak veel goedkoper is dan reguliere muurverf. Bovendien is de afwerking ook veel strakker dan bij het rollen van muurverf. Een schilder zorgt bovendien voor alle vervelende randklussen, zoals het ontruimen van uw kamers, het afplakken en de boel weer netjes achterlaten. Zo wordt uw binnen schilderwerk snel en netjes uitgevoerd.

Pleisterwerk

In nieuwbouwwoningen is het ook mogelijk om sierpleister als spuitwerk laten aanbrengen. Het is een goedkope en nette wandafwerking. Uiteraard is het verstandig dit specialistische werk te laten doen door een vakschilder. Alvorens aan het spuitwerk te beginnen, zal onze vakman nauwkeurige voorbereidingen treffen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via 085 4320008 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.