Home > Berichten > Zo decoreer je de muur met verf

Zo decoreer je de muur met verf

Muur decoratie verf

Hoe vaak komt het niet voor dat een interieur helemaal opknapt door een mooie kleurtje aan de muur. Meestal betekent dit een niet meer dan een leuke kleur uitkiezen bij de bouwmarkt en verven. Maar toch kan het ook nóg creatiever. Zo kun je ervoor kiezen om een leuke vorm of een mooi object op de muur te verven. Toch komen veel mensen niet verder dan een inspirerende tekst op de muur, of een Nijntje op de babykamer, maar daar hoeft het helemaal niet bij te blijven. Ook in de woonkamer kan een mooie boom of een mooi landschap op de muur de kamer al behoorlijk opfleuren.

Muurschilderingen

Decoratieve muurschilderingen. Een relatief goedkope oplossing voor wat sfeer in de kamer. Zo kan een leuke vorm een lange muur breken, en zo een onderscheidt creëren tussen de woonkamer en de keuken bijvoorbeeld. Ook een paar moderne vormen kunnen de anders zo kale muur wat opleuken. Heb je geen inspiratie? Google dan eens op muurschilderingen. Complete DaVincis zullen misschien niet mogelijk zijn, maar het geeft je wel meer inzicht. Ben je overstag en ga je de muur verven? Zorg dan wel dat je de muurdecoraties goed uitsnijdt en recht op de muur aanbreng, anders wordt het op den duur één grote bron van ergernis.

Muurverf

Ben je niet zo van het schilderen, dan hoeft het niet meteen zo te zijn dat je het idee van spelen met verf overboord moet gooien. Je kan er namelijk ook voor kiezen een hoekje in de kamer een andere kleur te geven. Zo creëer je de illusie van verschillende kamers in één ruimte. Handig als je bijvoorbeeld een speelhoek voor kinderen wilt inrichten, of een TV hoek. Je kan het met verf allemaal losmaken van de woonkamer, zonder dat je met extra kamers in de weer hoeft.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag.

« Terug naar pagina overzicht